Ripsien pidennykset, taivutukset ja volyymiripset

Ripsien pidennykset

Ripsien pidennys perustuu siihen, että omien luonnollisten ripsien juuriin kiinnitetään yksitellen hieman eri pituisia synteettisiä ripsikuituja siihen tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsien pidennyksillä saadaan omista ripsistä näyttävät ja tuuheammat. Pidennyksissä käytetään synteettisiä ripsikuituja, jotka pitävät muotonsa paremmin kuin luonnon materiaalit, eivätkä ne allergisoi yhtä herkästi. Ripsien huoltoväli vaihtelee luonnollisesta kasvusyksyklistä vaihdellen. Huoltoa suositellaan 2–4 viikon välein, jotta ripset pysyvät tuuheina ja hyväkuntoisina.

Volyymit

Volyymiripset kiinnitetään yksittäisiin luonnonripsiin. Luonnonripseen on mahdollista kiinnittää 2–7 volyymikuitua siten, että ne eivät vahingoita luonnonripseä, sillä kuidut ovat ultrakevyitä, pehmeitä ja kestäviä. Ne antavat tuuhean ripsirivistön myös niille, joiden omat ripset eivät ole kovin runsaat.

Yumi Lashes – ripsien kestotaivutus

Luonnollinen vaihtoehto ripsien­pidennyksille. Hoidolla pyritään tekemään omista ripsistä pitkät ja näyttävän näköiset, ilman keinotekoisia irto-osia. Käsittelyn vaikutus kestää 8–12 viikkoa.

Ripsienpidennys (synteettiset)
1 h 30 min, 80 eur
• huolto 55 eur

Volyymiripset, 100 eur
• huolto 60–70 eur
• pikahuolto 45 min. 45 eur
• poistot hinta ajasta riippuen

Ripsienpidennys volyymi ja klassisten sekoitus,
90 eur
• huolto 60 eur

Yumi Lashes – ripsien kestotaivutus,
sis. kestovärjäyksen, 80 eur

Ripsikorut 2 kpl, 5 eur

KESTOVÄRJÄYKSET

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 30 min,
26 eur, kasvohoidon yhteydessä 22 eur

Ripsien värjäys 17 eur

Kulmien värjäys, sis. muotoilun, 17 eur, kasvohoidon yhteydessä 12 eur

Kulmien siistiminen ilman väriä 10 eur