Ihonhoitotuotteet

Ekopharma herukka-sarja
Ekopharma vadelma-sarja

Ekopharma – kotimainen ammattikosmetiikkasarja

EKOPHARMA-tuotteiden aktiiviaineina on kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille. Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteidemme säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnon­kosmetiikka­sertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%. Animalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

Lue lisää: naviter.fi/ekopharma

 

Exuviance – ihonhoidon ja kauneuden asiantuntija

Exuviance-ihonhoitotuotteet on suunniteltu nykyaikaiselle ihmisille, joka haluaa todellisia tuloksia helposti ja edullisesti. Kaikki Exuviance-tuotteet sopivat miehille ja naisille, jotka haluavat huolehtia ulkonäöstään. Tuotteet on kehitetty sopimaan myös herkälle iholle.

Iho on kehon suurin elin, ja sillä on useita tärkeitä tehtäviä. Ihon kunto ja ulkonäkö vaikuttavat ihmisen hyvinvointiin. Ihoa on hoidettua kautta aikojen, ja nykyään ihmiset ovat entistä kiinnostuneempia ihonsa kunnosta. Pidä huolta ihostasi – käytä ihonhoitotuotteita, jotka tuottavat tuloksia!

Kauneushoitola Belossa on käytössä Exuviance-tuotteet, jotka valitaan ihotyyppisi mukaan. Voit myös ostaa tuotteita kotikäyttöön.

Tutustu tuotteisiin: www.exuviance.fi

Tilaa Exuviancen ihonhoitotuotteet kauttani verkkokaupasta.

Exuviance-ihonhoitotuotteita