Hieronnat

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hoitomenetelmä. Intiassa sitä on käytetty perinteisesti perhepiirissä perheenjäsenten hieronnassa. Se on kokonaisvaltainen ja lempeä, syvällisesti rentouttava hoito. Hoito tehdään istuen öljyn kanssa tai ilman. Hoidon aikana käsitellään hartiaseutu, olkavarret, sekä niska, pää, korvat ja kasvot.

Hoidosta saadaan apu mm. päänsärkyyn, lihasjännityksiin, silmien rasitusoireisiin, stressiin, unettomuuteen, energiatukoksiin, TMJ-oireisiin (leukanivelten pinnetilat, kasvohermosäryt, purentasäryt..), lymfaattisiin tukoksiin, poskiontelo-ongelmiin, hius- ja päänahan ongelmiin, verenkiertohäiriöihin, tinnitukseen, pelkotiloihin, masennukseen ja paniikkihäiriöihin.

Aromahieronta

Aromahieronta perustuu kevyihin ja rentouttaviin hierontaliikkeisiin sekä eteerisiin öljyihin, joiden avulla edistetään terveen elimistön toimintoja. Eteeriset öljyt imeytyvät hieronnassa ihon kautta elimistöön ja hoitavat kehoa solutasolla asti. Eteeriset öljyt vaikuttavat myös hajuaistin kautta aivojen tunnekeskukseen. Eteeriset öljyt poistuvat kehostamme yleensä 8–24 tunnissa. Hieronnalla ennalta ehkäistään ja hoidetaan mm. liikarasituksesta ja stressistä johtuvia vaivoja, sairauksia sekä laukaistaan lihasjännityksiä ja lievitetään erilaisia kipuja. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä vaikuttaa hormonitoimintaan.

Hot Stones -kuumakivihieronta

Hoidossa käytetään luonnonjokien hiomia basalttikiviä. Jokainen kivi on yksilöllinen kokonsa, muotonsa ja tiheytensä puolesta. Kuumakivihieronta on rentouttava ja miellyttävä kokemus, jossa rauhallinen hieronta yhdistettynä basalttikivien hyväätekevään vaikutukseen hellii lempeästi kehoa, mieltä ja henkeä.

  • On hyvin rauhoittava, lämpö rauhoittaa kokonaisvaltaisesti.
  • Lämpö kivistä siirtyy kehoon ja lämmittää lihaksia jopa 3 cm syvyyteen.
  • Hieronta vähentää stressiä sekä väsymystä.
  • Verenkierto tehostuu myös lihaksissa, jolloin niiden toiminta paranee.
  • Kuona-aineet ja erilaiset myrkyt poistuvat kehosta nopeammin.
  • Lämpö helpottaa kipua lihaksissa ja nivelissä.
SKY-kosmetologi Sanna Miettunen

Intialainen päähieronta 45 min, 50 €

Hot Stones -kuumakivihieronta
ylävartalolle 1 h, 65 €

Hot Stones -kuumakivihieronta
kokovartalolle 1 h 30 min, 95 €

Selkähieronta 45 min, 50 €